Decoress Raf ve Mağaza Ekipmanları

Mobilyacılık sektörüne, ahşap ev ve ofis mobilyası üretimiyle başlayan Gündoğdu Yapı Endüstrisi A.Ş., farklı bir alanda daha hizmet vermeye başlamıştır. Decoress markasıyla beraber ahşap ve metal raf sistemleri üretimine başlanmıştır.

6000 m2 üretim alanıyla Dudullu’da hizmet vermektedir. Deneyimini ileri teknolojiyle birleştirmiş, makine parkurunu bu doğrultuda genişletmiştir.

Size özel tasarımlarla veya var olan projeleriniz üzerinden talep ettiğiniz ahşap veya metal bazlı raf sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir.

Decoress; kendi markası ile ürettiği Mutfak ve Banyo mobilyaları ile sektöre her zaman yenilikçi bir nefes getirmektedir. Mutfak ve Banyo mobilyaları Modern, Sade, Kullanışlı, Pratik tasarımlarıyla beğeni toplamaktadır.

Decoress, kaliteyi ilke edinen ve müşteri odaklı çalışan bir marka olarak 20 yıldır sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

DECORESS Raf ve Mağaza Ekipmanları

2700 m2 üretim alanıyla Beylerbeyinde hizmet vermektedir. Deneyimini ileri teknolojiyle birleştirmiş, makine parkurunu bu doğrultuda genişletmiştir.

Banyo Mobilyaları

İletişim Bilgileri

Adres: DECORESS (GÜNDOĞDU YAPI END.AŞ.) Madenler Mahallesi Pamukova Sokak No:9  Y. Dudullu ÜMRANİYE İSTANBUL

Tel: +90 216 557 55 27

Tel: +90 216 557 53 88

Faks: +90 216 557 55 26

E-posta: info@decoress.com - burakbalci@gundogdugrup.com

Web: www.decoress.com

İletişim Formu

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Konu

İletiniz

Harita